Skrivnost je v embalaži

Človeški možgani so zapleten in še ne v celoti raziskan sistem, ki zaznanim podobam daje pomene. Njihova naloga povezovanja človeka z okoljem je podobna funkciji embalaže, ki svojo vsebino povezuje z okoljem. Izdelek vzpostavlja prvi stik z zunanjim svetom prav s svojo embalažo, hkrati pa ponuja informacije o njeni vsebini in ji zagotavlja varno okolje. Razumevanje tega procesa je odlično izhodišče za ustvarjanje gibke embalaže.
 
V dvajsetih letih (ustanovljena je bila leta 1992) je družbi uspelo postaviti trdne temelje delovanja, ki so v obdobju, polnem izzivov, ključnega pomena za uspešno delovanje družbe. Sodobna proizvodnja, inovativnost, spremljajoče storitve ter ustvarjalnost in strokovnost 36-tih sodelavcev so pravi kapital Ambe Co.
 
Veliko energije smo posvetili razvoju novih proizvodov in s tem pridobili znanja, na katera smo zelo ponosni. S proizvodnjo gibke embalaže za vrsto domačih in tujih priznanih blagovnih znamk smo si ustvarili ime kakovostnega dobavitelja fleksibilne embalaže. 
 
Družba na slovenskem trgu ustvari približno polovico prodaje. Pomembni tuji trgi, ki jih oskrbuje z embalažo, sta sosednja avstrijski in italijanski, poleg tega pa še nemški, češki in nizozemski trg.
 
Svoje uspehe je družba okronala z nagradami na International Grand Prix Cyrel leta 2005 s prvim mestom in tretjim v letih 2010 in 2006. Tovrstna tekmovanja potekajo vsako leto in družbi pomenijo priznanje za napore pri proizvodnji gibke embalaže. Prav tako so podlaga za razvojnotehnološke usmeritve.

 
Domov